Arkiv
Logo

Fodboldens Venner

Hundested

Senest tilføjet arkiv:

 

Frivillig tilbagebetaling

Vedrørende vores tidligere kasserers underslæb af foreningens midler, er denne person blevet dømt at betale det skyldige beløb tilbage. Den tidligere kasserer har aftalt en betalingsordning med Fodboldens Venner på minimum 1000 kr pr. måned startende fra 1. juli 2014.

 

Meddelelse for medlemmer, sponsorer, bestyrelse, trænere og ledere i HI

I regnskabsåret 2013 har kassereren for Fodboldens Venner begået underslæb for mindst 93.000 kr. Foreningens midler i 2014 er derfor begrænset, hvilket eventuelt kan betyde at foreningen ikke er i stand til at yde tilsvarende tilskud til HI's ungdom som i forgangne år.

 

Fodboldens Venner håber dog at de kommende medlemsindbetalinger og aktivitetsindtægter sikrer at de 150 ungdomsspillere i HI fortsat kan nyde godt af foreningens arbejde og tilskud.

 

Kassereren blev på foreningens ordinære generalforsamling d. 4/2 2014 ekskluderet, og størstedelen af bestyrelsen har efterfølgende valgt at fortsætte arbejdet for Fodboldens Venner trods stor frustration. Trods dette har bestyrelsen har fået 3 nye medlemmer, der gerne vil smørge ærmerne op for HI's ungdom.

 

Sagen er overdraget til Politiet ved politianmeldelse d. 6/2 2014.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved